Barbra Streisand: ‘Misbruik Michael Jackson viel mee, kinderen zijn er niet dood aan gegaan’.

Streisand says that on the occasions she met Jackson, he was “very sweet, very childlike.” But despite the material being painful to watch, she seems to have some sympathy for the late pop star. “His sexual needs were his sexual needs, coming from whatever childhood he has or whatever DNA he has,” she told the Times.

“You can say ‘molested,’ but those children, as you heard them say [the grown-up Robson and Safechuk], they were thrilled to be there. They both married and they both have children, so it didn’t kill them.”

https://variety.com/2019/music/news/barbra-streisand-michael-jackson-accusers-thrilled-1203170747/

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Link Spammer 23 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

7 Comment
Bart van Zevenslooten 24 maart 2019
|

Barbara doet een "Mark Goldring"getje. Overigens ben ik er van overtuigd dat de hetze tegen Michael wordt ingegeven door haat en rancune, en een ziekelijke behoefte alles van succesvolle beroemdheden te willen weten.niet door oprechte bezorgdheid en medeleven met de slachtoffers. Mensen die nu roepen dat Michael alsnog dood moet moet neem ik dan ook niet serieus. Echte slachtoffers lijden doorgaans in stilte en worden niet door hun ouders bij Michael gedropt om er geld uit te kunnen slepen.

Bart van Zevenslooten 23 maart 2019
|

fren Michael was getekend. Als er verantwoordelijken gezocht moeten worden moet je naar de ouders van die zogenaamde gemolesteerde kinderen kijken.

Nick 23 maart 2019
|

Je mag met fren z'n kinderen seks hebben zolang er maar geen geweld gepleegd wordt, pedofielen.... vroeg naar bed.

fren 23 maart 2019
|

Waarschijnlijk is seks op zich niet schadelijk, anders was de mensheid al lang uitgestorven, lijkt mij. Wat natuurlijk wel schadelijk is voor de geest en het lichaam, is het eventuele geweld dat er bij gepleegd wordt, dat kan wis en zeker levenslange schade opleveren.

Nick 23 maart 2019
|

Het zoveelste bewijs hoe eng de linksmensen zijn, ze proberen alles recht te lullen wat krom is. Dit zijn de mensen die genocide recht weten te lullen als dat in hun straatje past. Als iemand zich ooit afgevraagd heeft waarom de meerderheid van de duitsers voor het fascisme viel toentertijd, zie hier een voorbeeld.

sjaak 23 maart 2019
|

Ze neemt zomaar aan dat het waar is. Terwijl de roddel over Michael veel geld oplevert. En ze voert nog argumenten op waarom de roddel waarschijnlijk een roddel is.

Mieke 23 maart 2019
|

Het is dat Barbra niet meer jong en lekker is, anders zou dat toch lekker neuken. Hou wel van een beetje worstelen en hé, ze gaat er niet dood aan!