Iraanse christen krijgt geen asiel in Groot Brittanië omdat ‘Bijbel vol wraak, vernietiging, dood en geweld staat’.

De Britse overheid heeft een tot het christendom bekeerde Iraniër asiel geweigerd. Zijn bewering dat hij „het geloof van vrede” had aangenomen, kon niet kloppen want de Bijbel staat „vol wraak, vernietiging, dood en geweld.”

De bewering van een Iraanse asielzoeker dat hij zich van de islam tot het christendom heeft bekeerd omdat dit een religie van vrede is, kan niet waar zijn. Dat betoogt het Britse Home Office, het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat ook belast is met immigratie. In een brief om de afwijzing te rechtvaardigen, wijst het ministerie er met een reeks Bijbelteksten op dat sommige gedeeltes, zoals Openbaring, juist „vol staan met beelden van wraak, vernietiging, dood en geweld.”

https://www.rd.nl/vandaag/buitenland/britten-weigeren-asiel-voor-iraanse-christen-omdat-bijbel-vol-geweld-is-1.1556191

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 23 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

18 Comment
Roos 24 maart 2019
|

Dus de "neveneffecten" van de Islam moeten we nu dan maar gewoon tolereren omdat de Christenen eeuwen geleden ook slechte dingen hebben gedaan?? Dat is toch wel een hele kromme redenering.

Karel 24 maart 2019
|

Kromme Bijbeluitleg. En dan te bedenken dat diverse Britse premies de islam een religie van de vrede noemen. Zo vals is het Britse nepnieuws.

Bart van Zevenslooten 24 maart 2019
|

Mark Voorde Indianen geldt het zelfde als de 'slaven' indertijd. Zij hadden ons westerlingen niet nodig om elkaar uit te moorden. Afrikanen hielden elkaar als slaaf en Indianen moordden elkaar ook uit. Daar hebben wij niet echt veel aan toe te voegen gehad. Natuurlijk zwerven er allerlei samenzweringstheorieën op het Internet (en zijn we ermee doodgegooid tijdens de basis en middelbare school) over bacteriologische oorlogsvoering met besmette dekens, maar in die tijd wist men nog helemaal niks van ziektes, laat staan bacterieën en virussen dus daar laat je je niks door wijsmaken hoop ik.

Cassandra 24 maart 2019
|

@Gerrie Die Kruistochten kwamen na 400 jaar Islamitische oprukking en hebben het maar kwalijk kunnen stoppen. Zoek maar eens op wat er met Constantinopel is gebeurd.

John 24 maart 2019
|

Gelukkig hebben we de 'vreedzame' heilige koran... toch??

Cassandra 24 maart 2019
|

@Mark Ik dacht toch stellig dat dat met een leger en dwang onder verdragen ging, en niet met missionarissen. Ben je nou zo dom, dat je het verschil niet weet?

Cassandra 24 maart 2019
|

@fren Dat was in naam van de Paus en niet gebaseerd op wat Jezus ooit zei, domoor. Er is maar één "religie" die moordt en verkracht om hun wil aan ongelovigen op te drukken. Niemand heeft last van Buddhisten, Hindu, Christenen die jou ineens gaan staan schelden en als je pap terug zegt, je inelkaar meppen met z'n zessen, en nog ergere terreur aan weerloze mensen, kinderen, vrouwen, grijsaards, in vredestijd. Hou eens op alles over één kam te scheren, en voorzover het christendom elkaar de kop heeft ingehakt, daar zijn we dus mee opgehouden, terwijl Islam het nog steeds doet. Dus ga daar maar tegen tekeer en bagatelliseer het niet door het maar gelijk te stellen aan het Christendom, de Spaanse Inquisitie waren watjes vergeleken bij.

Gerrie 24 maart 2019
|

In naam van het Christendom zijn er tussen de 9 en 17 miljoen mensen vermoord. (inquisitie, kruistochten etc.). Kolonistie had niks met Christendom te maken. Islam heeft 274 miljoen ongelovigen afgeslacht.

Mark 24 maart 2019
|

@ Cassandra schreef: Het was ze bijna gelukt met de indianen in Amerika (70 miljoen doden)

fren 24 maart 2019
|

Auw cassadra jij hebt wellicht niet goed opgelet tijdens de geschiedenislessen, als je verkrachten vervangt door Brandstapel komen wij al een heel eind. De gruwelijk terreur van de christenen over Europa. En christenen hebben zelfs een heel werelddeel te weten Zuid Amerika met bloedig geweld en verkrachtingen verovert. De bevolking van dat werelddeel zakte van mogelijk meer dan 30 miljoen inwoners naar minder dan een miljoen inwoners...

Cassandra 24 maart 2019
|

@Martje noem één land op de wereldkaart, dat Christenen namens Jezus Christus hebben veroverd met het uitmoorden en verkrachten van alle ongelovigen.

Bart van Zevenslooten 23 maart 2019
|

Grapjas Nee, maar ik ken wel wat mensen die hem voor mij duiden. :-) thereligionofpeace punt kom. Met een aparte sectie over de Koran. Je haren rijzen je te berge.

Martje 23 maart 2019
|

Hahaha, TERECHT! Christendom is één van de grote genocideplegers naast Nazisme, Communisme en degene die groter is dan alle hiervoor benoemde genocideplegers: islam. Het is zeer gezond dat die haatgroepen nu eindelijk geen aanspraak kunnen maken op hun stoornis om asiel te kunnen aanvragen. Maar OOK EN VOORAL moslim weigeren. Zij zijn per definitie strijders in dienst van de islam en moeten terstond permanent onschadelijk worden gemaakt wanneer geobserveerd.

Yacub Nasr 23 maart 2019
|

In Engeland zitten denk ik al teveel Shariarechters. Die Britten zijn helemaal van de pot gerukt, hopelijk vindt die Brexit snel plaats. Wat een idioten om iemand asiel te weigeren als hij van Islamiet overstapt op Christen-zijn. Iedereen weet toch dat dit je doodvonnis kan zijn, zeker in dat malle Iran. Nu niemand over het Europese Mensenrechten Hof

Nick 23 maart 2019
|

Het wordt met de dag gekker en enger.

Harry Willemse 23 maart 2019
|

Grapjas. U weet waarschijnlijk niet dat de islam de zelf benoemde religie van de vrede is. Kunt u bijna dagelijks meemaken. Zij verwerpen alle vormen van geweld. Kijk de foto`s maar van de herdenking van de terroristische aanslag in Utrecht. Geen moslim te bekennen. Ik bedoel natuurlijk bijna alleen maar islamieten.

hogerhuis 23 maart 2019
|

help!!!... ik word gek!! Hume, waar ben je??

Grapjas 23 maart 2019
|

Heeft iemand hier OOIT een koran gelezen?