Lieve Stad van hoop-burgemeester Femke Halsema (GL) noemt doodsbedreiging tegen Baudet ‘verwerpelijk’.

“Op sociale media zijn verschillende beelden verschenen met bedreigende uitingen tijdens de antiracisme-demonstratie gisteren. Deze teksten zijn verwerpelijk.

Amsterdam kent een grote demonstratievrijheid. Deze wordt gekoesterd maar kan niet worden misbruikt om anderen te intimideren.”

https://www.at5.nl/artikelen/192680/halsema-veroordeelt-doodsbedreigingen-richting-baudet-verwerpelijk

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 24 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

9 Comment
Nick 25 maart 2019
|

Onder gl blijft a'dam geen stad meer maar een aangeharkte openluchtmuseum waar met name buitenlandse kapitalisten grof geld aan verdienen. Het is niet alleen zwaar hypocriet maar vooral heel verdrietig.

Willem Ruitenberg 25 maart 2019
|

Als Halsema eerlijk was en het echt meent, had ze de politie laten optreden tegen de gemaskerde demonstranten. Niet met open vizier strijden daar zit het gevaar.

Maria 25 maart 2019
|

Sta je toch voor lul als burgemeester, lid van een moordpartij.

Mr Harper 25 maart 2019
|

Antifa is toch de knokploeg van Groen Links?

Bart van Zevenslooten 25 maart 2019
|

Beetje verontwaardiging spelen over de agressieve toon van de demonstratie. De Toon, hè? Is altijd een beproefde manier om de discussie te verleggen.

Hans Maatjan. 25 maart 2019
|

Prietpraat van burgermeester Halsema. Altijd eenzijdig, geniepig en geslepen en in de basis altijd tegen rechts. Ze brengt het zo alsof rechts een ziekte is, iets onwaardigs, iets onmenselijk. Femke, ik zou me iets meer druk maken om de joden in Amsterdam. De geschiedenis in Amsterdam is besmet en jij beschermt ze alleen met je stoere praatjes, maar geen daden. Alleen maar populaire woorden voor de bühne. Trouwens in de tijd van PIM FORTUIJN was jij hem als geen ander aan het demoniseren. En nu burgermeester? SCHANDE EN NOG EENS SCHANDE!!!!!!!!!????

Marien 25 maart 2019
|

ja, tvbeuningen, dat is een heel goede vraag. Geen intoleranter mens dan een linksdenkend mens. Die beginnen gelijk te schelden en te tieren. Alle onrust en aanslagen die er in het verleden zijn gepleegd komen ook uit hoek van links aktivisme. Aanval op Janmaat waarbij gewonden vielen, de moord op Fortuijn, de aanslag op de woning van staatssecretaris Kosto. Aanvallen op particulieren. Ik snap protesten tegen nertshouderij, maar je blijft van de mensen af. Rapporteer bij de politie of bij de controlediensten, maar geen eigen rechter.

tvbeuningen 25 maart 2019
|

Waarom heet dit vertoon van ongeremd racisme tegen andersdenkenden een antiracisme demonstratie?

Sjuul 24 maart 2019
|

Zwak, de bedreiging komt niet uit een vacuum, maar komt door links opgehits en vergelijkingen met hitler. Deze uitspraak van halsema is te beperkt. Ongepast