Advocaat profeet-beledigingsdocent: ‘Minister kiest onterecht partij voor school, reputatie van mijn cliënt voor tweede keer bezoedeld.

Advocaat Wilco Brussee van de techniekinstructeur noemt de uitspraken van minister Slob en de onderwijsinspectie ‘uiterst onzorgvuldig’. Volgens hem heeft de onderwijsinspectie bij het onderzoek nooit iets aan de bewuste docent gevraagd, terwijl de school wél is gehoord. ‘Er is geen hoor en wederhoor toegepast.’ Brussee: ‘De minister kiest onterecht partij voor de school. Daardoor wordt de reputatie van mijn cliënt nu voor de tweede keer bezoedeld.’

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/schorsing-schoolmedewerker-na-belediging-mohammed-begrijpelijk-volgens-onderwijsinspectie-~bb688db9

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Inzender 25 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

5 Comment
Raymond 26 maart 2019
|

Is er niemand die zich afvraagd of de leerlinge in kwestie de rel ZELF heeft verzonnen? Ik heb zelf dit soort situaties meegemaakt en de bedenker (m/v) kreeg aanvankelijk ALTIJD gelijk.

Cassandra 25 maart 2019
|

Zeg, we zijn hier niet onder Sharia. De profeet beledigen, oftewel de waarheid zeggen over wat een moordende, verkrachtende zak het was, mag hier gewoon.

Karel 25 maart 2019
|

Deze minister liegt door te zeggen dat het een time-out betreft, terwijl het officieel een schorsing is. De minister kiest onterecht partij voor de school. Daardoor wordt de reputatie van de leraar nu voor de tweede keer bezoedeld.

Jeroen. 25 maart 2019
|

Mooi, dankuwel minister. Nu is de cliënt al onrechtmatig beschadigd door het ministerie. Terug in dienst dus met schadevergoeding. En wie mag dat weer betalen, domme minister? Motie van wantrouwen tegen de minister zeg ik.

lampoe 25 maart 2019
|

had de client zijn grote bakkes moeten houden of in iedergeval even tot tien moeten tellen voordat hij lucht ging verplaatsen of op knoppen ging drukken