FvD stemmen doe je stiekem, als je geen gezeik met je werkgever wil.

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Inzender 25 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

7 Comment
Bart van Zevenslooten 26 maart 2019
|

Ik had op dat gesprek met de baas het bureau overdwars rectaal aangebracht en op zijn toetsenbord gescheten. (niet echt natuurlijk)

W. Peters 26 maart 2019
|

Gaan werkgevers soms weer Berufsverboten instellen?

Nick 25 maart 2019
|

En de werkgevers stemmen ook stiekem fvd want anders krijgen ze geen opdrachten, de opdrachtgevers stemmen ook stiekem fvd omdat fvd niet politiek correct is, etc.. Ja jongens en meisjes, ze hadden ons mooi in slaap gewiegd met drogredenen als 'fatsoenlijk, inclusief, divers' en kijk in wat voor nachtmerrie we wakker worden.

Zhen 25 maart 2019
|

Nooit geweten dat de democratie eigenlijk al in veel ruimere mate vernietigd was na al het politieke handelen. Staan we inmiddels niet aan de vooravond van een soort burgeroorlog met al dat links dat zich overal grof te buiten gaat ? Naast jihadisme hebben we er mogelijk nog een grotere bedreiging bij gekregen die nu uit hun holen kruipt.

spiros p. 25 maart 2019
|

Maakte vandaag bij de kassa van de super een volslagen onschuldig grapje over de vele talen die je tegenwoordig als kassajuffrouw moet spreken. Had ik beter niet kunnen doen want de mondjes vanaf de kassajuf tot diep in de rij trokken acuut in verkrampte stand zuur. Nooit maar dan ook NOOIT benoemen waar het over gaat of totale uitstoting is je deel. Wat een wal-ge-lijk landje van collaborateurs en dolkstotende meelopers. Vergeet het WO2 verzet, net zo'n mythe als Oranje. Ranzige rotte haring tot diep in het rottende aarshol. I Hate Holland.

Walschap 25 maart 2019
|

Ik ben als enige op mijn werk open eerlijk geweest dat mijn stem naar FvD is gegaan. In het begin was er ontzetting van, "hoe kun je dat nu doen?" Ik was erop voorbereid. Nu is er begrip en een zekere waardering ontstaan voor de FvD en ongeloof over de taal en de bedreigingen van links.

John 25 maart 2019
|

Zover zijn we al gezonken in fascistisch links Nederland.