zondag 19 mei 2019 18:29
 
 
 

Hamas ontkent wéér een raketaanval op Israël.

 
Link Spammer, 25 maart 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

8 Comment
Yacub Nasr 25 maart 2019
|

@Cassandra. Dat dit staat in het Palestijns manifest is juist, maar dat moet niet van de Profeet, want in Surah 5:21 zegt hij juist dat ze het land Israel in bezit moeten nemen en in S26 dat de Joden de erfgenamen zijn. Oprecht moslims delen deze visie, maar misleide moslims hangen ook IS aan en zoeken niet de vrede.

Cassandra 25 maart 2019
|

Palestijnse Manifesto: Israel van de kaart en alle Joden dood. Moet van de Koran.

kees 25 maart 2019
|

Stukje vertaling van Hamas official, te vinden op memri.org 17 maart: Rafiq Abu Hani: Our goal is Jihad for the sake of Allah! What is your goal? Crowd: Jihad! Rafiq Abu Hani: What is your goal? Crowd: Jihad!

Yacub Nasr 25 maart 2019
|

Het regent raketten op Israel, maar Hamas weet weer eens van niets. Heel verdwaasd kijken en schouders ophalen en straks klagen als Israel stevig terugslaat. Daarna komen de Antifa en het Palestina Comite weer uit hun stinkholen.

kees 25 maart 2019
|

Jammer dat Trump vooral van non interventie is. Als je al die jihadgroeperingen uitwist en daarna economische kansen helpt opbouwen, kan je vrede krijgen in no time. Nu zijn we veroordeelt tot eeuwige jihad gedoe.

Mikkel 25 maart 2019
|

M.a.w., bijna niets is wat het lijkt. Altijd sceptisch blijven.

Mikkel 25 maart 2019
|

Het zou ook kunnen dat Israël dit zelf doet. Als een valse vlag waarop ze hard kunnen optreden. Radicale Palestijnen doen rare dingen, maar rare Israëliërs minstens zo.

ruisvoorn 25 maart 2019
|

Ik zeg 1 én 2.