Licht getinte snorfietser met strakke snor en kartonnen kentekenplaatje trapt voor lol fietser in Lieve Stad van hoop.

De 29-jarige fietser rijdt op maandag 11 februari rond 17.00 uur over de Kinkerbrug in de richting van het centrum. Vlak voor de Lootsstraat krijgt de fietser ogenschijnlijk uit het niets een trap tegen zijn been van een langsrijdende man op een snorfiets. De fietser raakt gelukkig niet gewond, maar is wel dusdanig verbouwereerd over de actie van de snorfietser, dat hij besluit achter hem aan te fietsen. In de Jacob van Lennepstraat lukt het de fietser om de man op de snorfiets aan te spreken. Dit ontaardt in een mishandeling waarbij de fietser meerdere keren op zijn hoofd wordt geslagen. Omstanders weten de twee uit elkaar te halen waarna de snorfietser wegrijdt in de richting van de Bilderdijkstraat. Het slachtoffer blijft met wat lichte verwondingen achter en neemt later contact op met de politie. Van de verdachte is het volgende signalement bekend:

Man rond de 25 jaar oud
Licht getinte huidskleur
Normaal postuur
Kort zwart haar
Amandelvormige ogen
Zwarte strakke snor
Verzorgd uiterlijk
Kartonnen plaatje met het kenteken achter op de snorfiets

https://www.politie.nl/nieuws/2019/maart/25/05-getuigen-gezocht-van-mishandeling-fietser.html

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 25 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

8 Comment
Cassandra 26 maart 2019
|

Nog maar wat Jihad.

gait 26 maart 2019
|

Simpel toch: als Mo langs komt dient een ongelovige opzij te stappen! 1400 Years of Islamic History op YouTube legt het (nogmaals)heel duidelijk uit!

W. Peters 26 maart 2019
|

Signalement kan veel korter: wéér en kutmarokkaan danwel teringturk

Richard Sorge 26 maart 2019
|

Het zal wel een Amsterdams grapje zijn.

Nick 25 maart 2019
|

Als het andersom gebeurt is het racisme en de wereld te klein, nu is het slechts een "incident". De originele bevolking is door links gedegradeerd tot derderangsburger en vogelvrij verklaard. Gefeliciteerd, nu maar hopen dat de deughemel bestaat.

karton 25 maart 2019
|

"Een licht getinte snorfietser" ?? Het zal toch niet .........?

Mistig 25 maart 2019
|

Ach beetje begrip voor deze licht zwarte meneer. Flappentapper opblazen mislukte en is nou wat sikkeneurig.

Krankzinnig 25 maart 2019
|

Tja, de linkse kliek bij het OM en rechtbanken bedekken nu eenmaal alles met de mantel der liefde, tel daarbij op de VVD/CDA/D66/GL/PVDA en Segers die weigeren minimum celstraffen in te voeren en het feest blijft doorgaan. Dit uitschot dien je gelijk 3 jaar op te sluiten en aan het spitten te zetten en maken ze de meters niet dan sluit je ze de volgende dag op in een container met een emmer water en half brood.