‘Man’ (34) slaat met stok zomaar twee BOA’s kapot, in gezellig en verbindend Amersfoort.

“De BOA’s zetten op dat moment de achtervolging in en weten hem in te halen. De man stopt, slaat op de twee in en gaat er weer vandoor. Iets verder komt het weer tot een confrontatie. Ook weet hij een stok te bemachtigen en slaat daarmee één van de BOA’s.”

https://www.blikopnieuws.nl/nieuws/272102/boas-zwaar-mishandeld-in-amersfoort.html

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 25 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

5 Comment
gait 26 maart 2019
|

Los van dat dit niet-kan-en-mag. Maar worden niet constant de makke burgers gepakt, bij alles wat los en vast zit, en de echte criminelen vrij gelaten?! Daarbij ook nog eens niet al te vaak heel intellectuele lieden en je hebt vroeg of laat een probleem.

Krankzinnig 25 maart 2019
|

Boa's en verkeersregelaars zijn ingehuurd om klappen op te vangen voor een hongerloontje. Officiertjes en rechtertjes zouden verplicht moeten worden een halfjaar stage te lopen als Boa, zodat ze ervaren wat het is om in elkaar getimmerd te worden, misschien dat ze dan afdoende afschrikwekkend gaan straffen inplaats van de lachertjes die nu geeist en gevonnist worden.

karton 25 maart 2019
|

@ spiros p. (3) Ik kan mij uw gevoel wél voorstellen maar níet goedkeuren. Het inzetten van z.g. BOA´s was het gevolg van de vraag nar meer blauw op straat : toen de BOA´s verschenen waren de échte agenten verdwenen, waar díe zijn gebleven is voor menigeen een raadsel. De huidige orde-handhavers worden "opgeleid" als maatschappelijk werker : praten praten en nog eens praten. (een enkele uitzondering bestaat gelukkig ook).

ruisvoorn 25 maart 2019
|

Handhaving is in NL totaal niet ingericht op drugs en/of fysiek geweld. Dan spreken we nog niet over het totaal ontbreken van respect voor de handhavers.

bboersma 25 maart 2019
|

gelijk flink aanpakken. Een jaartje of 4 opbergen.