President Trump over Mueller-rapport: Schande dat ik deze illegale poging mij onderuit te halen moest meemaken.

https://www.telegraaf.nl/video/3343549/trump-schande-dat-ik-dit-moest-doormaken

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Link Spammer 25 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

6 Comment
Nick 25 maart 2019
|

En btw, de gehele westerse msm heulen met de democraten en de deep state, inclusief zelfs de telegraaf, al die jaren enkel bashen. Ook hier is de msm de vijand van het volk, ze zijn echt levensgevaarlijk en gaan letterlijk over lijken, het lijkt wel of ze bezeten zijn door de duivel.

Nick 25 maart 2019
|

Ze hebben gedacht we verzinnen een argument om een onderzoek tegen Trump te kunnen starten wetende dat het op gebakken lucht gebaseerd is maar gaandeweg komen we voor 100% lijken in z'n kast tegen en dat gaan we tegen hem gebruiken zodat hij afgezet wordt en daarmee onze duistere en criminele activiteit voorgoed in de doofpot zullen blijven ondanks hillary niet gekozen werd waar ze voor 100% zeker van dachten te zijn en zich daardoor onaantastbaar waande. Dus niet, hoop dat Trump ze niet gaat ontzien en ze aan een soortgelijk onderzoek onderwerpt. Een ander heel belangrijk punt wat dit onderzoek aantoont, Trump is voor 100% brandschoon want anders hadden ze dat gevonden en ze hebben niets, helemaal niets, nada noempa niente!!!! Dat hadden de democraten nooit verwacht zichzelf kennende maar Trump is uit heel ander hout gesneden, daar kunnen miezerige democraten niet eens van dromen, walgelijk volk!!

Jay 25 maart 2019
|

De afgelopen jaren hebben de msm ononderbroken Trump aangevallen, belachelijk gemaakt, verdacht gemaakt en zelfs mensen tegen hen opgestookt Nu dat uiteindelijk blijkt dat het een nothingburger was, doen ze net alsof ze alleen maar hun taak uitvoerden van het controleren van de macht. Right. Alsof heel Amerika niet doorheeft dat ze dat hebben verzuimd tijdens Obama/Clinton en dat ze nu proberen dit recht te breien door een Trump obsessie. Feit is dat ze hebben gegokt dat hun verzinsels werkelijkheid zouden worden, eigenlijk hetzelfde wat er tijdens de peilingen gebeurde (95% zekere win voor Clinton). Rechts was hun vertrouwen al verloren in de Msm.. nu gaan ze vertrouwen verliezen van het midden. En zelfs nu bijten ze zich vast in hun waanbeelden.. het *moet* waar zijn, anders is hun reputatie zwaar beschadigd.

binnenstebuiten 25 maart 2019
|

Hij heeft weer gelijk, het is een grof schandaal wat links, zo ver je in de USA van links kan spreken, zich allemaal veroorlooft en mag veroorloven, kijk naar de fascisten van antifa, Groen Links en D66. De MSM gooien graag nog wat olie op het vuur en noemen zich objectief.

sjaak 25 maart 2019
|

Het lijkt erop dat links degene zijn die de wet overtreden! The good guys zijn de bad guy!! De goed oplettende had al jaren geleden niets anders verwacht.

gait 25 maart 2019
|

Dat was eigenlijk al vanaf het begin duidelijk. Links, de verbindende, inclusief en al even vredelievende Democraten konden dan ook wel heel slecht tegen hun verlies! Sterker nog, ze zijn er nog steeds niet overheen!