Cartoonist Ruben L. Oppenheimer doet aangifte van bedreiging Thierry Baudet.

Je mag het met mij eens of oneens zijn. Je mag het met de politici die ik op de korrel neem eens of oneens zijn. Liefst middels argumenten, bij gebrek daaraan mag er gescholden worden. Maar er zijn grenzen. Bij dreigen met fysiek geweld zoals hier, tegen mij of tegen anderen doe ik ALTIJD aangifte.

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 26 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

7 Comment
Jan Jansen 26 maart 2019
|

Oppenheimer snapt zichzelf niet, snapt een ander niet, snapt niet wat tot wie gericht is. [ Zij tekeningetjes zijn overigens ziekelijk. No brainers. ] Wat een sukkel, wat een looser .............................

Peter Louter 26 maart 2019
|

Volgens Europese jurisprudentie is shock and are toegestaan, maar is bedreiging uit den boze. De grens tussen die twee is dun zoals de moord op Fortuyn ons geleerd heeft

Individualist 26 maart 2019
|

De eerste drie reaguurders hier zijn blijkbaar om 8 uur vanmorgen uit een ei gekropen. Of ze moeten een schadeclaim indienen bij de Hans Anders.

Léon Driessen 26 maart 2019
|

@Willem Ruitenberg,Roosje en karton. Hebben jullie eigenlijk wel goed GELEZEN en BEGREPEN wat de heer Oppenheimer hier zegt? Of is het jullie alleen maar te doen om jezelf te laten horen?

karton 26 maart 2019
|

@ Roosje. Nee, dat mag ú niet zeggen ; dát mag alleen mevr. Oppenheimer.

Roosje 26 maart 2019
|

Inderdaad snapt Oppenheimer de strekking niet... Domme man, ga aan je potlood likken. Oeps! Mag zeker ook niet gezegd worden?

Willem Ruitenberg 26 maart 2019
|

Oppenheimer begrijpt de strekking van het bericht niet, het bevat geen doodsbedreiging door de opsteller. Oppenheimer is vals als hij stelt dat de discussie stevig gevoerd mag worden, hij meent dat als een vrijbrief te kunnen gebruiken om oneerlijk te zijn, om vals te kunnen framen. Als je iemand voor fascist uitmaakt weet je dat je iemand in de hoek drukt, dat is niet eerlijk discussiëren. En dan ook nog eens in gevallen waar iemand geen fascist is.