Pegida mag niet flyeren bij As-Soennah moskee van burgemeester Krikke.

Volgens Pegida zelf ging het niet om een demonstratie, maar om een flyeractie. Edwin Wagensveld van Pegida laat weten dat hij werd aangesproken door diverse politieagenten.

[…] Pegida mag van Den Haag de actie wel voortzetten op het Plein of op de Koekamp. Burgemeester Krikke heeft volgens mediapartner Omroep West deze actie toegestaan ondanks dat hier door de anti-islambeweging ook niet vooraf toestemming was gevraagd. Pegida wilde vervolgens volgens de gemeente de actie voortzetten bij de As-Soennah moskee, wat door burgemeester Krikke geweigerd is.

https://denhaagfm.nl/2019/04/14/anti-islambeweging-pegida-geweerd-bij-as-soennah-moskee/

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Inzender 14 april 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

2 Comment
Gait 15 april 2019
|

Is dat niet die dame die, door niet te handhaven toen het echt moest(!), bijna Scheveningen liet platbranden? Nu, terwijl dit wel mag volgens de wet, maakt ze plots misbruik maken van haar positie. Walgelijke en volstrekt onbetrouwbare vrouw! En onze helden, Waakzaam en Diestbaar, gedwee aan de linkse leiband, doen vrolijk mee aan deze volksverlakkerij! Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig, zegt men weleens.

kees 14 april 2019
|

Oef wat eng, flyeren!! Nee een radicale moskee is ok! Foei om daar wat van te vinden! Slavernij, raciesme , faciesme!! U heeft schuld!