Video – In Nederland geldt vaak het recht niet voor rechtse mensen.

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Inzender 14 april 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

6 Comment
Raymond 15 april 2019
|

Zeker weten leven we in een policordictatuur met ernstige TOTALITAIRE trekken.Kijk maar naar de klimaatplannen En dan die Teslasubsidies!! In 2018 zo'n 1,5 miljard voor auto's die gemiffeld een ton kosten! En de Teslavertegenwoordiger rekent ook voor Wiebes uit wat de overheid MAG betalen... Dennk aan 22 mei.

Jan A 15 april 2019
|

Wat in die flyer staat onderschrijf ik helemaal

Gait 15 april 2019
|

De Politie, zou de wet dienen te volgen en te handhaven. Echter je ziet deze jongens en meisjes, gedwee aan de leiband van hun management en politieke vrienden lopen. Waardoor Wagensveld simpelweg gewoon gelijk heeft! Dit ondermijnt de positie van de Politie en maakt ze potentieel zelfs tot 'vijanden' van een groot deel van het volk. Een verwerpelijke en zeer gevaarlijk spel!

ruisvoorn 15 april 2019
|

Hassa, voor mij is de inhoud belangrijker dan een t of d. met andere woorden; ik heb respect voor iemand die wat doet, die nadenkt. Ik heb geen respect voor de mensen die alleen maar commentaar hebben op de toon of zeiken over een spellings foutje.

Hassa 14 april 2019
|

......wel hun inkomen betaalT.... - Edit: opzouten taalnazi. -

zhen 14 april 2019
|

De rechtstaat is al tijden op heel veel vlakken kompleet om zeep geholpen en de overheid die juist altijd orde moet garanderen en bewaren laat zich op tal van vlakken niet zien maar oh wee als er ergens iemand maar een geel hesje aan zou hebben. Moet die niet vreemd kijken dat die veel interesse van een stelletje dienders of boa's krijgt. Dan durven ze wel. Eigenlijk keren ze zich soms tegen het volk dat notabene als belastingbetalers wel hun inkomen betaald en ook van hun hogere bazen.