Beveiliger Faris K. speelt informatie door over Wilders, verschijnt voor de rechter: ‘Onhandig en stom’.

Voormalig politieagent Faris K. verschijnt vandaag voor de rechter omdat hij in 2017 de woonplaats, de beveiliging en details over het vervoer van Geert Wilders heeft doorgespeeld aan bekenden van hem. Het OM komt vandaag met de strafeis tegen K. Verslaggever Tobias den Hartog is aanwezig in de rechtbank in Den Haag. Zijn tweets zijn onderaan dit artikel te volgen.

De 37-jarige K. was onderdeel van de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB), het speciale team dat de zwaar bedreigde Wilders moet beschermen. K. deed verkenningen, zogenoemde omgevingsscans, voor de PVV-leider. Hoewel dat eliteteam hun werk geheim moet houden, sprak K. erover met drie mensen, waaronder zijn vriendin.

https://www.ad.nl/politiek/wilders-beveiliger-voor-de-rechter-het-was-onhandig-stom-en-zonder-slechte-bedoelingen~a292cbdf/

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Link Spammer 15 april 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

5 Comment
Mieke IV 15 april 2019
|

Het paard van Troje ontmaskerd. De vijfde colonne in actie. Hiervan wordt echter niet geleerd door "the powers that be", nee, Geert en Thierry zijn het grote kwaad. Echt hoor!

Carmo da Rosa 15 april 2019
|

Ik denk dat Sjaak uit Dordt, Sabra en Ben reeds alles hebben gezegd...

Ben 15 april 2019
|

Heeft ie goed onthouden van wat zijn advocaat hem aanraadde te zeggen. Hoe dan ook, je laat toch geen moslim Wilders beveiligen? Of wil de overheid hem dood?..

Sabra 15 april 2019
|

aangezien die "import van bepaalde komaf" aan de lopende band in de fout gaat, de laatste tijd bijna dagelijks.., zou je bijna opzet vermoeden

Sjaak uit Dordt 15 april 2019
|

De beveiliging van Wilders wilde deugen dus nemen ze een stuk import van bepaalde komaf in dienst. Of was het juist de bedoeling dat de heer Wilders in gevaar gebracht zou worden.