‘Gronings en Drents verzet’ tegen windmolens stuurt dreigbrief: ‘Uw onderneming wordt vogelvrij verklaard’.

https://www.dvhn.nl/groningen/Dit-is-de-volledige-tekst-van-de-dreigbrief-aan-het-bedrijf-A.Hak-24366684.html

https://www.dvhn.nl/groningen/Extremisten-windmolens-voeren-druk-op-dreigbrief-aan-hoofdaannemer-A.Hak-24366601.html

“Bij deze willen wij u wijzen op de risico’s waar u mee te maken krijgt nu uw onderneming heeft getekend voor de aanleg van kabels ten behoeve van windparken in Drenthe.

Ten eerste weten wij dat er nog geen financiële dekking is voor de projecten.

De Rabobank weigert de proefmolen te financieren en voor de rest van het project is er nog geen financier akkoord gegaan en het lijkt ons ook niet realistisch dat dat gaat gebeuren, gezien de weerstand en haat vanuit de bevolking.

Die geven het verzet nooit op.

Gaat u met uw onderneming toch over tot werkzaamheden, dan kunt u rekenen op grote problemen voor uw onderneming.

Uw onderneming wordt dan door ons vogelvrij verklaard.

Onze, voor uw onderneming nadelige, behandelingen zullen niet op locaties in Drenthe plaatsvinden, maar juist daarbuiten.

Internationale aanpak is voor ons geen probleem.

Verder kabels en buizen leggen, daar raakt de lol voor uw onderneming dan wel van af.

Afz:

Gronings en Drents verzet

De door de overheid en initiatiefnemers van windparken belazerde, belaagde, bedreigde en tot nu toe als uitschot behandelde burgers uit Groningen en Drenthe.”

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 15 april 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

14 Comment
J.A. Kapteyn 15 april 2019
|

Groen, windmolens, het is een geloof. Normale discussie over voor- en nadelen, wel of niet neerzetten kan niet worden gevoerd, tegenstanders worden niet gehoord en monddood gemaakt. Want als je niet in windmolens gelooft ben je geeN aandacht waard. Dus... geen wonder dat uiterst getergde mensen uit hun bol gaan en met dreigementen beginnen. Niet fraai, wel begrijpelijk.

Frans Cobben 15 april 2019
|

De woede over windmolens is goed te verstaan, De regering moet minder vergunningen afgeven voor nieuwe grote windmolens.

Ponki 15 april 2019
|

Gezien de misselijkmakende arrogantie waarmee velen grote schade aangedaan zal worden: volkomen gerechtvaardigd. Degenen die zeggen “ze doen ‘gewoon’ hun werk”, die zouden zich eens moeten laten nakijken.

Jan jansen 15 april 2019
|

Het partij-kartel luistert al decennia niet naar de meerderheid van de mensen in het land. Hoog tijd voor landelijke 'gele hesjes'- demonstraties.

Bart van Zevenslooten. 15 april 2019
|

Uitschot. Ja, dat dekt de lading wel.

Paul 15 april 2019
|

And so it begins...

CDM 15 april 2019
|

Dit is helaas vechten tegen windmolens. Kieshocking.

Gerrie 15 april 2019
|

Een open en inhoudelijk debat krijg je niet. Vreedzaam protest lachen ze om. 'Onwelvallige' politieke partijen worden buiten gesloten. Wat blijft er dan over?

hogerhuis 15 april 2019
|

Groot gelijk, weg met die idiote en ineffectieve rotmolens!!! Maar of dit antifa-gedreig verstandig is : NEE, mensen.

ruisvoorn 15 april 2019
|

Het noorden wordt keer op keer belazerd door de overheid. Gas; na tig jaar nog geen schadeloosstelling Ter Apel; na tig jaar nu een eigen busdienst voor de importklootzakken, KOZP; de Friesche kindervrienden die een geweldsloze actie hielden op de A7 worden van hun bed gelicht door een AT team om DNA onder dwang te moeten afstaan, Oranje; hier werd duidelijk wat voor spelletjes er over de rug van de bevolking gespeeld worden, of niet Hennie?. Nu weer het windmolen gedram. Duitsland heeft al toegegeven dat de energiewende, de hele oostgrens met NL staat vol met windmolens, heeft gefaald en gaat nu inzetten op nota bene aardgas. Wij moeten stoppen met aardgas en gaan vol inzetten op windmolens. Het noorden van het land pikt het blijkbaar niet meer. Nu de rest nog.

H.H. Verveer 15 april 2019
|

Laat ze die windmolens maar bij de betrokken gedeputeerden in de tuin zetten.

J.A. Kapteyn 15 april 2019
|

Gvd valt niet zo op maar voor e de duidelijkheid: Godverdomme !!

J.A. Kapteyn 15 april 2019
|

Nu zal de verontwaardiging over deze bedreiging spoedig losbarsten, en tja, drieigen met geweld is afkeurenswaardig. Maar mensen die door overheid en klimaatgekken niet serieus worden genomen zijn ten einde raad en vinden dat er nu gvd eens naar hun geluisterd moet worden. Ik sta er niet van te kijken

Krankzinnig 15 april 2019
|

Ik zou zeggen opsporen en 10 jaar opsluiten. Een officiertje en rechtertje zullen waarschijnlijk zeggen 125 euro boete en 40 uur zonnepanelen schoonmaken tussen 10 en 15 uur met om 12 uur gebak van de reclassering, ervan uitgaande dat de politie een gaatje kan vinden om ze op te sporen, het waterkanon bij Ajax moet immers ook bemand worden.