Linkse vrouwen blocken het snelst vrienden met andere mening, rechtse mannen het minst snel.

 

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 15 april 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

14 Comment
jhan 16 april 2019
|

Linkse vrouwen zijn ook lelijker dan rechtse vrouwen dus al dat blocken past eigenlijk gewoon in een patroon van onzekerheid...

step 16 april 2019
|

Een andere mening doet vaak nadenken. Ziedaar de onderliggende reden van de block.

maloe 16 april 2019
|

Van de vrouwen zijn de linkse vrouwen dan ook een beetje de negers van de mensheid. Niemand zegt het hardop maar iedereen weet het.

Harold 16 april 2019
|

Linkse vrouwen hebben dan ook opvallend minder vaak een duurzame gelukkige relatie. Veel strijd, weinig onderling respect en vertrouwen. Tot zij een rechtse man ontmoeten en zich overgeven. Dan volgen snel de kindertjes, het geluk en de berusting.

harold 16 april 2019
|

@Jon, is in ieder geval het proberen waard.. slechter zal het er niet van (kunnen) worden. Een beetje in de trant, als ze Nee zegt denkt ze Ja.. en als ze Ja zegt is het ook goed

Jan jansen 16 april 2019
|

'Links' houdt niet van nadenken, en tolereert geen kritiek. Vrouwen zijn vaak intoleranter dan mannen.

Jon 16 april 2019
|

@Bert Bert, als haan moet je orde houden in het kippenhok anders ontstaat er onrust en raakt iedereen in de war en ongelukkig. Sommige kippetjes zullen dan zelfs denken dat hun cloaka gelijk is aan de penis maar dat is de onbewuste behoefte aan herstel van de orde. Gewoon zeggen bij tegenspraak: zwijg vrouw, ga de keuken in en maak mij iets lekkers. Na wat licht tegen pruttelen zal zij dan doen wat de natuur ons gebied. Grappig genoeg worden zij daar ook nog opgewonden van en is zij vaker beschikbaar omdat alles op z'n plek valt en het beste uit iedereen wordt gehaald ipv onbewust telkes orde te zoeken.

Jans 16 april 2019
|

Linkse vrouwen hebben dan ook onbewust een sterke behoefte aan rechts zaad. Stopt hun hysterie en worden ze rustig van.

Bessenstruik 16 april 2019
|

Nou wat een rare reacties over vrouwen. Ik ben zelf een rechtse vrouw en ik ben niet geblokt, maar ik heb wel emotionele reacties gekregen van linkse mannen EN vrouwen.

Sjaak uit Dordt 16 april 2019
|

Dus de tolerantie zit bij de blanke realistische rechtse man. Wie had dat nu verwacht.

Richard Sorge 16 april 2019
|

Een rechtse man zal hartelijk lachen om de dwaasheden die de gemankeerd breinen debiteren. En hij hoeft hen niet te blokkeren, dat doen de schuimbekkende warhoofdigen voor hem als de rechtse man met chirurgische precisie aanwijst waar hun betoog mank gaat.

Bert 16 april 2019
|

Nee, kijk maar naar de meeste huwelijken en relaties. Vrouwen moeten altijd en overal het laatste woord hebben ( lees: gelijk krijgen ), anders worden ze gek. Ik ook, ik zwijg meestal en knik lichtjes en geef haar gelijk, de ervaring leert mij dat mijn leven anders in een levende hel veranderd..ik denk dan altijd maar: tussen mijn oren ben ik een vrij mens..en, als ik er niet meer tegen kan, dan kanik haar altijd nog eens van tien hoog van de galerij af laten flikkeren als niemand kijkt..dan ben ik gelijk hypotheek vrij:)

Jan de Jong 15 april 2019
|

Rechtse mannen weten dat ze gelijk hebben, linkse vrouwen vermoeden dat ze ongelijk hebben.

Sjuul 15 april 2019
|

Links heeft een groot media apparaat om vanalles weg te zetten als extreem en intolerant. Naievere mensen vallen daar het meest voor. En dan krijg je zulk soort onderzoeksresultaten