Turkse minister: Genocides en kolonialisme komen niet in onze geschiedenis voor, dat maakt ons trots.

Turks are proud of their history because they have not committed any genocide or partaken in colonialism, Foreign Minister Mevlüt Çavuşoğlu has said, vowing the Turkish government will not stay silent against “some countries trying to lecture Turkey on history,” in reference to France and Italy’s recognition of the 1915 killings of Armenians as genocide.

“We are proud of our history because our history has never had any genocides. And no colonialism exists in our history,” Minister Çavuşoğlu addressed an event at Selçuk University in the Central Anatolian province of Konya on April 15.

http://www.hurriyetdailynews.com/no-genocide-colonialism-in-turkeys-history-fm-cavusoglu-142673

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Link Spammer 16 april 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

14 Comment
Ponki 16 april 2019
|

De turken komen oorspronkelijk uit centraal Azië. Per definitie zijn ze dus altijd al bezetters geweest. En wrede ook. Bovendien stonden ze al meermalen aan de poorten van Europa met hun legers (Wenen). De genocide op de Armenen is bovendien een geconstateerd feit. Deze minister is dus als Ali ‘chemicali’ in de Irakese golfoorlog. Op CNN verkondigde hij live op tv, terwijl op de achtergrond de Amerikaanse bommen hoorbaar vielen, dat alles onder controle was en dat er geen Amerikanen waren. Als het niet zo treurig was, konden we nu in onbedaarlijk lachen uitbarsten om deze turk.

R.Ealist 16 april 2019
|

Deze minister zit nog in de ontkenni gsfase. Verder groeien zit er niet meer in

Vladimir 16 april 2019
|

Whahaha. Ja, kostelijke komieken daaro...

Jan Jansen 16 april 2019
|

Turkmenen + islam = 1 geschiedenis van veroveringen, plunderingen, slaven=handel en genocides.

Ronald 16 april 2019
|

Is dit nou zo’n voorbeeld van fake-News?

Dick Orwell 16 april 2019
|

Een van de guilty pleasures van dit soort textbook fascisten is, dat ze de grootste onzin uit kunnen kramen. Omdat ze weten dat niemand het waagt ze tegen te spreken.

Karel 16 april 2019
|

Bekende Turkse genocides begin 20e eeuw: Op de Armenen en op de Arameeërs. Het Turkse rijk was in 1983 een grote kolonie, tot aan de grens met Wenen. Griekenland, de Balkan, Oostenrijk en Noord Afrika waren de klos.

Ruud 16 april 2019
|

Goh, ik zal mijn vrienden in Bosnië, Kroatië, Servië, Macedonië, Bulgarije, Hongarije, Griekenland en Macedonië eens vragen wat zij ervan vinden.

marv 16 april 2019
|

Van een volk dat anno 2019 nog steeds gelooft in een door mensen verzonnen deity kan je wel verwachten dat zij te stom zijn om te poepen. Geef ze democratie en zij creëeren een islamitische dictatuur om vervolgens te vluchten naar democratische landen om die vervolgens om te willen vormen naar de shithole waar zij vandaan kwamen. Apen zijn nog intelligenter. En socialer trouwens.

roro 16 april 2019
|

turken hebben het hele christendom weggevaagd in het midden oosten met vele miljoenen assyriers grieken en armeniers afgeslacht. Ze hebben in alle windstreken van het rijk ENORME slavenmarkten opgetuigd en in Afrika onstonden hele rijken puur door slavernij. Bij voorkeur werden de geslachtsdelen afgehakt en het heeft miljoenen doden tot gevolg gehad. Seksslavinnen zwijg ik maar over. De hele balkon is leeggerooft op zoek naar jongentjes die massaaal mochten dienen als kanonnenvoer en de moordpartijen op de balkan loopt op tot miljoenen (zie bijv hongarije) en orban weet het als geen ander. Vieze cultuur en laaghartig volk meer kan je er niet van vinden

Rein 16 april 2019
|

Iets met Wenen of te wel Wien?

Lampoe 16 april 2019
|

Volgens mij moet deze man snel naar school terug om eerst te leren lezen om dan de bloedige Turkse geschiedenis maar eens te lezen wat een gek

kees 16 april 2019
|

Die Turken liegen en misleiden erop los. Dat zijn ze gewend. Hele lage standaarden. Wil je niet veel mee te maken hebben. De EU goedmens project was om Turken bij Europa te krijgen. De idealisten vliegen weer uit de bocht. Niemand wil dit. Stem binnenkort tegen de ondemocratische EU... Pak je stem terug.

Masma 16 april 2019
|

Moslims, feiten en wetenschap. Net zoiets als islam en vrede. Of socialisme en welvaart. Die Turken lijken Rutte wel!