maandag 20 mei 2019 20:30
 
 
 

Henk Otten (FvD) geeft interview aan NRC Handelsblad, besluit Thierry Baudet flink te bekritiseren.

Henk Otten, de man die aan de wieg stond van Forum voor Democratie (FvD) en vanaf volgende maand de grootste fractie in de Eerste Kamer aanvoert, heeft flinke kritiek op FvD-leider Thierry Baudet.

In NRC Handelsblad zegt hij dat Baudet de partij te veel naar rechts trekt. Ook moet hij niet langer alle aandacht voor zichzelf opeisen. (…) Ook in het meldpunt voor ‘linkse indoctrinatie in het onderwijs’, dat FvD in het leven riep en op zware kritiek kwam te staan, ziet de aankomend senator niets. “Dat heeft toch iets van een kliklijn.”

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4684721/thierry-baudet-forum-democratie-henk-otten-fvd

NRC interview:
https://www.nrc.nl/nieuws/2019/04/19/tweede-man-van-forum-henk-otten-baudet-trekt-de-partij-te-veel-naar-rechts-a3957609

 
Link Spammer, 20 april 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

5 Comment
Marien 20 april 2019
|

Dit is wel een lelijke streek. Hij weet heel goed dat hij zelf dit succes NOOIT voor elkaar gekregen zou hebben. Helaas vindt ik dhr Otten niet zo'n betrouwbaar ogend persoon. ALS je al kritiek hebt, moet je dat soort dingen intern bespreken. De partij ligt al onder onredelijk vuur van links, dan kan het niet zo zijn dat iemand die je hoort te vertrouwen dit soort streken uithaalt. Dat heet de aan de poten van iemands stoel zagen of wellicht een mes in de rug steken. Otten is echt een VVD gladjakker. Kan maar beter naar de VVD vertrekken. niks te zoeken bij FvD.

Kuipert 20 april 2019
|

Komt wel goed.

Jan 71 20 april 2019
|

Krijgen we hetzelfde gedoe weer als bij de LPF als het succes heeft wil iedereen er van profiteren, ga weer terug naar de PVV, die hebben en houden een consequent aan en zie dat die Otten alweer gaat draaien.

Fons 20 april 2019
|

Onhandig.... Wie geeft er nou ook een vraaggesprek aan dat zure gifblad? Je weet toch dat die alleen maar uit zijn op ellende? Hopelijk leert Henk om voortaan minder naïef te zijn in de omgang met zulke riooljournalisten.