maandag 20 mei 2019 20:24
 
 
 

Klaas Dijkhoff: VVD moet andere koers varen, we hebben scherpte verloren.

„We hebben scherpte verloren”, constateert de liberaal, die vindt dat zijn partij te veel bezig is geweest met het uitleggen van compromissen. Hij is bij nader inzien niet blij met de btw-verhoging van 6 naar 9 procent in combinatie met de lagere belasting op arbeid en hogere energiebelasting. Mensen zouden daardoor te weinig merken van de economische groei. (…) De VVD moet vrijheid centraal stellen en heilige huisjes durven aan te pakken, staat in een discussiestuk dat vandaag naar de leden gaat. Zo stelt Dijkhoff de vrijheid van onderwijs ter discussie. „Als sommige lieden met die vrijheden aan de haal gaan, salafistische scholen opzetten, homo’s verketteren of vrouwen onderdrukken, dan moet je ingrijpen en onze vrijheden beschermen.”

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3473690/volgens-dijkhoff-moet-roer-om-bij-vvd

 
Link Spammer, 20 april 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

4 Comment
Richard Sorge 21 april 2019
|

Ach ja, Klaassie. Nog niet zo lang geleden stond het nationale onbenul voor de buhne te oreren dat, ook toen al bij nader inzien, het milieu-akkoord toch wel heel duur uitpakte voor de gewone, keurig nette medemens. Hoe serieus zijn gebrabbel was konden we in het VVD-programma voor de Europische verkiezingen, in de volksmond het Plan voor een Groot Europa genoemd, lezen; Nederland moet het wat de VVD betreft beter doen dan de rest van de wereld en haalde daarmee zelfs Jesse Klaver links in. Ook nu is Dijkhoff weer overvallen door nadere inzichten, verder denken dan zijn neus lang is valt hem kennelijk zwaar, en moet het roer om. Wat natuurlijk nooit gebeurt. Klaas is slechts een keffertje dat een beetje rond de benen van baasje Rutte danst in de hoop er een keertje tegenop te mogen rijden. Het zijn loze praatjes, trap er niet in.

Marien 20 april 2019
|

De VVD heeft de afgelopen jaren wel meer verkeerd gedaan. Zo niet alles. Dijkhof lijkt je joviale buurman, nou zo een had ik er ook, maar gaandeweg ontdek je dan wel verrotte plekjes. Wormstekig zal ik maar zeggen. Dat is Dijkhof ook.

Jan 71 20 april 2019
|

Inderdaad en na de verkiezingen zijn zij het weer vergeten,  zie de beloftes van pinokkio Rutte

Sjaak-uit-Dordt 20 april 2019
|

Te laat, te weinig.   Allemaal gelul voor de bühne.