zondag 19 mei 2019 18:33
 
 
 

NOS fake newst er weer op los, want islam, dus dat moeten we niet zomaar willen benoemen.

 
Linkspammer, 24 april 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

8 Comment
Carol 25 april 2019
|

Wie zouden nu achter de aanslagen in Schreeuw Lanka zitten? Die vraag beheerste de NOS dagenlang. Gewone mensen dachten meteen: dit is weer de jaarlijkse extreem-misdadige-islamitische Paasaanslag, met honderden doden. Je zou verwachten dat een schreeuw van verontwaardiging de berichten zou  beheersen, maar nee. Het journaille heeft een code: namelijk niet de moslimdader bij de naam noemen, want dan wakker je ant-islamitische gevoelens aan. En daarom doen we net of we collectief verstandsverbijstering hebben. Als je walgt of woedend wordt van  islamitische misdaden, zoals hier  tegen de vrouw, dan ben je islamofoob of moslomhater. Rare wereld zijn we door de culturele importverrijking ingerommeld.  Er komen nieuwe verkiezingen op 23 mei en partijen buitelen over elkaar heen om voor de duur van 1 maand een politiek belangrijk zwaargewichtig alternatief voor hun falende beleid te bieden, door (verzwegen islamitische) misstanden te bestrijden met een nepwetsvoorstel, en door de import van islamitische misstanden te bestrijden, maar doen er de facto helemaal niets aan, integendeel. Er is immers geen probleem? Immigratie is zooooo positief !!! Wie gelooft hen nog? 

Bart van Zevenslooten 24 april 2019
|

Ik zie niet in hoe je huwelijkse gevangenschap, achterlating, eenzijdig scheiden etc. tegenhoudt met een papiertje van de Burgerlijke stand. Het is niet dat ze geen schijt hebben aan de aardse Nederlandse wet als ze zo iets flikken.

Vladimir 24 april 2019
|

Shirin altijd + 10.

MaartjeMaria 24 april 2019
|

"Mensen die eerst voor de KERK trouwen." Wat een godvergeten leugen weer. Hoe lang kan dit nog doorgaan?! Stem op 23 mei!

Daniel 24 april 2019
|

Geldt dit ook wanneer je bruid 7 is?

Kuipert 24 april 2019
|

Zitten daar salafisten in de redactie. Of hebben ze zich laten hersenspoelen door de controversiele moslimbroederschap. Daar hadden ze mee afgesproken. Ja ik denk het wel. Maar welnee ze zijn niet radicaal.

Sjaak-uit-Dordt 24 april 2019
|

Blaartrekkend.