zondag 19 mei 2019 19:07
 
 
 

Kim Jong-un ziet Vladimir Poetin voor de eerste keer, ontmoeting ‘zeer substantieel’.

In het Russische Vladivostok is de top tussen de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de Russische president Vladimir Poetin afgelopen. De ontmoeting gebeurde onder vier ogen en duurde ruim een uur. ,,We hebben een zeer substantiële gedachtewisseling gehad over kwesties die ons beiden aanbelangen”, aldus Kim. Hij bedankte Poetin ook voor ‘een heel goed moment’. Het was de eerste keer dat beide leiders elkaar persoonlijk ontmoeten.

De Noord-Koreaanse leider kwam gisteren aan in Vladivostok, met een gepantserde speciale trein. Na de officiële ceremonie spraken Poetin en Kim Jong-un elkaar vandaag privé. Nu volgen ook nog gesprekken in een uitgebreider format.

https://www.ad.nl/buitenland/kim-jong-un-noemt-top-met-russische-president-poetin-na-afloop-zeer-substantieel~ae7398ed/

 
Link Spammer, 25 april 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren