maandag 20 mei 2019 20:35
 
 
 

Gerard Joling legt het Songfestival uit: ‘Nog nooit zoiets slechts gezien, iedereen zingt vals, het is tenenkrommend en klikowaardig’.

Gerard Joling vond de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival dinsdagavond van erbarmelijke kwaliteit. Hij heeft in zeker tien jaar niet zoiets slechts gezien op het liedjesfestijn. Dat vertelde de zanger dinsdagavond in Pauw. Joling wist niet wat hij zag. “Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien. Er zitten misschien twee liedjes bij waarvan je denk: dat kun je een beetje verdragen, maar voor de rest zong iedereen vals en waren het verschrikkelijke liedjes en vreselijke acts.”

De zanger probeert altijd positief te blijven, maar kan dat nu echt niet. “Ik moet je zeggen dat ik echt wel van het positieve ben en van het mooi en van geef iedereen nog een kans, maar als ik naar mijn notities kijk zie ik alleen maar lelijke dingen staan. Over Cyprus, Montenegro. Het is allemaal valsgezongen en vreselijk.”

Kijkend op zijn blaadje met aantekeningen: “Hier staat ‘kut’, hier staat ‘aardig kut’. Het is allemaal kut eigenlijk. Het is vreselijk vals, tenenkrommend en klikowaardig, nietszeggend.”

“Ik heb nog nooit een halve finale gezien de afgelopen tien, twaalf jaar die zo slecht was als deze. Er is niemand die zuiver heeft gezongen.”

https://www.mediacourant.nl/2019/05/gerard-joling-slechtste-halve-finale-in-zeker-tien-jaar/

 

 
Linkspammer, 15 mei 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

1 Comment
Richard Sorge 16 mei 2019
|

Er zijn er veel meer die de afgelopen tien, twaalf jaar nog nooit zo iets slechts hebben gezien. Maar dat komt vooral omdat die zo verstandig waren om niet te kijken.