maandag 20 mei 2019 21:13
 
 
 

KLABAM! HATSJIKIEDEE! De Dagelijkse Standaard laat absurd nepnieuws online staan.

Ieder medium zet wel eens per ongeluk onzin online. Laten we elkaar verder geen mietje noemen. Maar meestal valt dat snel iemand op, en dan zet je het netjes recht. Dat deed de Telegraaf ook maandag 13 mei, kan gebeuren, en staat onder aan de pagina van het artikel ook vermeld.

Michael van der Galiën, van het wervelende blog De Dagelijkse Standaard, leest ook de Telegraaf, en hij werd heel erg boos van het artikel in de Telegraaf. Zo boos dat hij er meteen een stukje over heeft getikt. ”KINDERMISHANDELING: 3-jarig Brits jongetje ondergaat ‘geslachtsoperatie’” 

Bovendien blijken er in het Verenigd Koninkrijk net als hier óók D66-rechters te zijn. Daar hebben die Britten mooi pech mee.

Helaas is het Van der Galiën ontgaan dat de Telegraaf het heeft gerectificeerd, en dat het slechts 700 keer wordt benoemd in de comments op DDS – bovendien was in de Engelse pers sowieso het juiste verhaal te lezen. Maar laten we niet te streng zijn, het staat pas twee dagen online, misschien komt Michael er toch nog achter en past hij het netjes aan.

 
Linkspammer, 15 mei 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

2 Comment
Richard Sorge 16 mei 2019
|

Mike, zoals hij zichzelf graag noemt, komt er waarschijnlijk niet achter en zal het dus ook niet rectificeren. Hij zal het simpelweg niet op kunnen brengen zijn eigen onzin terug te lezen

binnestebuiten 15 mei 2019
|

Als je de dagelijkse standaard opmerkzaam maakt op fouten, taal- of gewoon nonsensfouten doen ze gewoon niets, net zo goed dat ze niets tegen dat trollenleger doen in hun reaguurdersafdeling. Na een tijdje had ik het wel bekeken, zonde van de tijd. Vermoedelijk moeten ze tussendoor echt werk doen om hun boterham te verdienen en hebben ze geen tijd voor zoiets profaans als correcties uitvoeren.