maandag 20 mei 2019 21:01
 
 
 

Sylvana Simons: ‘Ik vrees voor een aanslag op mijn leven’.

 

“Letterlijk gesprekken aan de keukentafel over een mogelijke aanslag op je leven; Simons heeft ze moeten voeren, vertrouwt ze ons toe in de Stopera, het Amsterdamse stadhuis.

Ik ben er nog steeds niet achter wat er nu zo verschrikkelijk is aan wat ik doe of zeg, en wat die enorme waanzin van haat rechtvaardigt.

Het alternatief is echter zwijgen en dat vind ik eerlijk gezegd nog veel gevaarlijker.

De haat en lelijkheid gaat negen van de tien keer over mijn geslacht en huidskleur, en dan alleen maar omdat ik ergens een mening over heb.”

 

https://revu.nl/interviews/het-alternatief-is-zwijgen

https://blendle.com/item/bnl-nieuwerevu-20190515-a92095f6dc3

https://tijdschrift.land/product/nieuwe-revu-2019-20/

 

 

 
Linkspammer, 15 mei 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

15 Comment
Buitendam 16 mei 2019
|

Wat zal het rustig worden

Cool Pete 16 mei 2019
|

Ik geloof er niets van. Waar zijn de aangiften dan ? Simons is zelf begonnen met alle blanken voor racisten uit te maken; ze is dus een racist, en ze doet valse beschuldigingen. Daarvoor moet ze justitieel vervolgd worden. En verder is het gewoon een gold-digger.

Dick Orwell 16 mei 2019
|

Wat een held, dat ze ondanks dit imaginaire gevaar haar dappere strijd tegen windmolens gewoon doorzet.

HHVerveer 16 mei 2019
|

Als je tegenwoordig ergens bij wil horen, moet je minimaal met een voorgenomen aanslag op je leven kunnen koketteren.

binnestebuiten 16 mei 2019
|

hahaha, alsof iemand zijn handen vuil zou willen maken aan een totale niets. Of het moet een oude klant zij, die ze verknipt heeft.

Sjaak-uit-Dordt 16 mei 2019
|

Gewaarde medereageerders, De vlag kan uit: Silly Sil komt na deze "regeer"-periode niet meer terug. Dat komt omdat wij niet op haar ontwaking (wat dat dan ook is) zitten te wachten. Ze gaat exclusief verder (klinkt als iets sekte achtigs).  

Richard Sorge 16 mei 2019
|

Sinds er mensen zijn veroordeeld zijn voor belediging en bedreiging van Simons, voor haar wel, weten we ook waar die "bedreigingen" uit bestaan. De hoogste straf was voor een Darwinist die van oordeel was dat Sylvana zich nog in een pril stadlum van evolutie bevindt.

Marien 16 mei 2019
|

persoonlijk bedreigen mag NOOIT. Ook niet als de persoon die bedreigd wordt, continu gemene en domme dingen zegt..... Dat Sylvana nou niet snapt wat ze voor stomme valse dingen zegt, maakt maar weer eens duidelijk dat ze WEL uit de politiek gezet zou moeten worden. Ze heeft geen kennis van zaken en alleen maar een in mijn ogen foute mening. Ze is racistisch en kwetsend naar oorspronkelijke Nederlanders toe. Ze maakt als het ware ruzie om het ruziemaken zelf en heeft het niet in de gaten. Dat is best erg.

JohanC 15 mei 2019
|

Ja, ze is alweer een weekje niet in het nieuws. Dus verzint ze weer een puntje van aandacht.

hogerhuis 15 mei 2019
|

ach, wat is ze weer zielig, deze aandachtshoer...ga nou es WEG , alsjeblieft, of hou je bek en ga werken! Maar val ons niet meer lastig met je geouwehoer

Cassandra 15 mei 2019
|

Ach wat rollen we weer heerlijk in de slachtofferrol.

lampoe 15 mei 2019
|

misschien is het wijs om te bedenken dat als je over alles een scherpe mening schijnt te moeten hebben, dat je daar reaties op krijgt, zoiets als een rode lap en de stier je hebt het zelf in de hand je eigen hotaine gedrag

Ed 15 mei 2019
|

Nu Peter de Vries er mee komt, kan zij natuurlijk niet achterblijven.

Harammerdebambam 15 mei 2019
|

Wees niet bang Sylvana, velen zien je graag verdwijnen maar niemand vindt jou de straf waard, zelfs de Nederlandse fop-straf voor moord ben je niet waard....