maandag 20 mei 2019 20:38
 
 
 

Uit FvD-Statenfractie gegooide Robert Baljeu hangt vuile was buiten: ‘Dit is een zuivering’ – ‘Er heerst enorme angstcultuur’ – ‘Dat boreale gelul’ – Gaat zetel niet opgeven

 

“Zoals er met Henk Otten is afgerekend, de manier waarop hij voor de bus is gegooid… Gadverdamme, daar draait je maag van om.

Baudet is zo erratic, zo grillig.Ik heb hem wel eens tegengesproken, maar zeker publiekelijk duldt hij dat niet. Hij wil de leider uithangen. Ik heb ook niks met de kant van Forum die flirt met die stomme alt-right-onzin, dat boreale gelul.

Meer aandacht voor iemand anders, betekent minder aandacht voor hem. Dat vindt Baudet erg.

Die nieuwe lui om hem heen zitten er voor zichzelf en voor de macht.”

 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/verstoten-fvd-kopstuk-robert-baljeu-binnen-de-partij-heerst-een-enorme-angstcultuur~bbfad466/

 

Lees ook:

LPF-taferelen-watch: ruzie binnen Statenfractie FvD N-Holland, Robert Baljeu uit fractie gegooid

LPF-taferelen-watch: FVD wil uit partij gegooide leden toch weer terug in partij

 

 

 
Linkspammer, 15 mei 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

7 Comment
Bart van Zevenslooten 16 mei 2019
|

"Die nieuwe lui om hem heen zitten er voor zichzelf en voor de macht.” Ik zeg het maar weer eens; zoals de waard is...   Of een andre; zo je doet, zo je ontmoet. Of; de splinter en de balk.   Want Robert Baljeu gaat mij niet wijsmaken dat hij er slechts vanwege zijn nobele idealen en maatschappelijke betrokkenheid zat. Noch die neuspulk van een Otten. Alle beschimpingen en beschuldigingen ten spijt is het nog steeds Baudet die dagelijks doodsbedreigingen trotseert terwijl hij dat niet hoeft, en niet deze twee opportunistische lafbekken die dachten eens lekker te kunnen netwerken.  

Cool Pete 16 mei 2019
|

Hij hoort uberhaupt niet in FvD thuis; wegwezen. Ga maar naar de corrupte "vvd" ..........

Kuipert 16 mei 2019
|

Robert de saboteur. Ga toch kantklossen!

Marien 16 mei 2019
|

Wat is die Robert voor een rare man? Wat lult hij nou over 'alt-right' ?   DIE uitspraak alleen al diskwalificeert Robert als FvD er. Er moet ook 1 leider zijn. DAAR hebben de mensen op gestemd. En daarom moet Robert in eerste instantie uitvoeren wat Thierry zegt.  En publiekelijk er over discussieren lijkt nergens op. Die Robert zal moeten toegeven dat Otten wel HEEL raar heeft gesproken in dat NRC interview. Otten en die Baljeu zijn geen echte FvD ers .  Het zijn vermomde VVD ers.

tvbeuningen 15 mei 2019
|

Dat is dan de 2e oen die zichzelf in een krant voor schut weet te zetten.