maandag 20 mei 2019 20:47
 
 
 

Werd deze zieke mishandeling van 21-jarige Amsterdamse studente gepleegd door tbs’er op verlof?

 

“Vanaf het bruggetje ziet ze twee Aziatisch uitziende mannen, rond de 23 tot 25 jaar oud, op een stilstaande scooter vlakbij een parkeerterrein zitten.

Ze vindt het vreemd en voelt ineens dat het mis is. “Het voelde zo onveilig dat ik vijf keer de zijknop indrukte van mijn mobiel waardoor een SOS-melding naar de politie gaat,” zegt Keila, die al anderhalf jaar vlakbij de NDSM-pont woont.

Een van de jongens haalt uit het opbergvak van de scooter een stuk gereedschap tevoorschijn en loopt op haar af. Minutenlang – volgens Keila wel vijf minuten – slaat hij haar daarmee op haar benen, armen, rug, ribbenkast en haar gezicht. De andere man kijkt van een afstandje toe.

Keila probeert weg te komen maar valt op de grond. De man is buiten zinnen en gaat door met slaan. “Hij was vol van razernij. Ik dacht: dit overleef ik niet. Ik hoopte dat de blik op mijn ­gezicht niet de angst zou verraden als mijn ­ouders mijn dode lichaam later zouden zien,” zegt Keila met tranen in de ogen.

Na vijf minuten laat de man haar achter. Hij stapt op de scooter en rijdt met de andere man over de Mt. Lincolnweg in de richting van de Klaprozenweg”

 

In december 2018 werd de 21-jarige studente Keila zomaar zonder enige reden s’nachts op beestachtige wijze in elkaar geslagen. Vlakbij haar studentencomplex aan de Amsterdamse NDSM-werf. Ze overleefde ternauwernood. Het was geen roofoverval, de dader nam niets mee, het was ook geen aanranding of verkrachting. De dader loopt nog altijd vrij rond.

https://www.parool.nl/nieuws/keila-werd-mishandeld-bij-ndsm-werf-ik-dacht-dit-overleef-ik-niet~bd68948f/

Het studentencomplex aan de NDSM-werf in deze lieve stad van hoop is al jaren onveilig, en al jaren vragen de studenten om verbeteringen:

 

“Mijn vader had me eerder gewaarschuwd voor die plek bij het parkeerterrein. Hij vond het een enge plek. Er scheuren jongens rond met soms dure auto’s en het is slecht verlicht.”

 

De bewoners van de studentenflat hebben al een jaar geleden contact opgenomen met het stadsdeel of er geen betere verlichting kan komen. Een stuk of zes, zeven lantaarnpalen werken niet. Maar het stadsdeel heeft de verlichting nooit gerepareerd.

Het aantal ‘incidenten’ blijft zich opstapelen: diefstal, inbraak, dealen, overlast, aanrandingen, pogingen tot verkrachting, studentes achtervolgd door ‘naakte mannen’, het blijft maar doorgaan. De gemeente Amsterdam doet nog altijd helemaal niets, behalve ‘cameratoezicht’ beloven uiteraard.

Onlangs is er een verdachte van één van de vele pogingen tot verkrachting aangehouden. Het blijkt te gaan om een 27-jarige ‘man’ die slechts twee jaar geleden is veroordeeld voor een ‘zedendelict’ tot tbs. Kennelijk loopt hij nu alweer gewoon vrij rond, want hij mocht ‘onder voorwaarden’ op verlof. Die voorwaarden zijn duidelijk geschonden, een zoveelste onschuldig slachtoffer moest daarvoor worden geofferd.

De politie vraagt zich nu af: is deze tbs’er wellicht ook verantwoordelijk voor een reeks andere zedendelicten in dezelfde omgeving de afgelopen tijd?

En zo ja, is het dan misschien dezelfde man die ook deze volstrekt onschuldige studente mishandelde?

En zo ja: hebben we het dan gewoon wéér over een nieuwe Michael Panhuis?
Wéér iemand die vrij kwam terwijl hij levensgevaarlijk is?
Wéér een justitieel falen?
Wéér een reeks zinloze slachtoffers van het Sociale Experiment waar maar geen einde aan lijkt te komen?

En dat terwijl de minister het onlangs aan de inwoners van Den Dolder nog zo beloofde: ‘Dit zal niet meer gebeuren.’

Het lijkt er haast op dat ook deze minister op precies dezelfde manier liegt als zijn vele voorgangers, jaren geleden, die ook allemaal, na weer een zoveelste zinloos slachtoffer van het verrotte tbs-systeem, plechtig beloofden dat ‘dit niet meer gaat gebeuren’.

Eerst was het Den Dolder. Nu is het die Lieve Stad van Hoop vol Lieve Mensen.  Uiteindelijk wordt iedereen slachtoffer van het doorgerotte sociale experiment tbs in bananenrepubliek Nederland.

Aan de stank van ontbonden lijken valt nu echt nergens meer te ontsnappen.

 

https://www.parool.nl/amsterdam/studenten-ndsm-werf-zijn-bang-door-incidenten~bbba630a/

https://www.parool.nl/amsterdam/verdachte-aangehouden-voor-poging-tot-verkrachting-ndsm~b6f97ade/

https://tpo.nl/2019/05/15/verdachte-poging-verkrachting-studente-020-blijkt-tbser-op-verlof-onder-voorwaarden/

https://www.parool.nl/nieuws/cameratoezicht-op-ndsm-werf-na-incidenten~b8296895/

 

 
Linkspammer, 15 mei 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren