ThePostOnline

‘Filmkenner’ Omar Larabi wil nooit meer naar ‘middelbare witte man’ Kevin Spacey kijken, ook al is Spacey niet veroordeeld (en ontbreekt bewijs).

19 July 2019 18:19

 

“Het zou me niet verbazen als hij binnenkort weer ergens opduikt”, zeg filmkenner en -journalist Omar Larabi. “Of het nu is in een grote film, als bijrolletje, of als een executive producer achter de schermen. Spacey heeft veel vrienden in de entertainmentwereld, die komt er wel weer. Het is alleen aan jou als kijker wat je er vervolgens mee gaat doen.”

Hollywood wordt namelijk nog steeds bestuurd door witte mannen van middelbare leeftijd, zegt filmkenner Larabi. “Die doen alles al decennialang volgens dezelfde systematiek. Het is heel moeilijk om dat te doorbreken.

Het is voor veel mensen die met Spacey zijn opgegroeid, moeilijk om hem opeens als sexual predator te zien, zegt Larabi. “Die kennen Spacey als een topacteur, door bijvoorbeeld zijn rol in Usual Suspects, en dan willen ze geen afscheid nemen van dat beeld in hun hoofd. Ook al kan hij een onmens zijn.”

 

[Noot van TPOok, wellicht ten overvloede maar voor de zekerheid: Kevin Spacey is dus NOOIT schuldig bevonden, er is ook geen ENKEL BEWIJS van schuld, laat staan dat er bewijs is dat hij ‘een onmens’ zou zijn.]

 

“Toch is er ook nog een grote groep die hem niet nog een nieuwe kans zal geven. “De mensen die bijvoorbeeld bezig zijn met inclusiviteit, die gaan echt niet meer in een bioscoop zitten voor hem. Die gunnen hem dat podium niet meer.”

Larabi doet dat niet meer. “Als die man ooit weer op het witte doek verschijnt, ga ik niet kijken. Als het moet voor mijn werk, misschien. Maar niet voor mijn plezier. Dat podium verdient-ie niet meer.”

 

[Noot van TPOok: in een normale, serieus functionerende rechtstaat zijn mensen gewoon onschuldig tot het tegendeel is bewezen. In de fictieve ‘rechtstaat’ van ””filmkenner”” Larabi kennelijk niet, daar mag iedereen gewoon kapot na een beschuldiging en is bewijs of veroordeling door een rechter niet nodig om iemand levenslang(!) tot paria te verklaren. Wie het daar niet mee eens is, is een stomme ‘witte middelbare man’, met een stomme systematiek, zoals het onschuldig verklaren tot het tegendeel is bewezen.]

https://nos.nl/artikel/2294029-acteur-kevin-spacey-niet-vervolgd-wat-betekent-dat-voor-zijn-toekomst.html

[Noot van TPOok: wat een toeval dat de NOS bij uitstek deze filmdeskundige belt, had natuurlijk elke willekeurige filmdeskundige kunnen zijn, de objectieve en genuanceerde NOS zou nooit aan eenzijdige en ingestoken als ‘nieuws’ verpakte opinie-agendajournalistiek doen want dat kan natuurlijk écht niet bij een door belastingbetalers gefinancierde publieke omroep.]


 
True managed webspace

Lees ook deze artikelen

WOLVEN IN DRENTHE ZIJN BUITENAARDSE WEZENS: ‘HUN DNA IS RADICAAL ANDERS’

TIJDREIZENDE FIETS IN GRONINGEN: POELESTRAAT BLIJKT PORTAAL NAAR HET VERLEDEN

BABY MET GOUDEN TANDEN GEBOREN, ARTSEN GESCHOKT

BLOEDDORSTIGE KABOUTERS ONTVOEREN DIEREN UIT ASIEL IN GRONINGEN

BIZARRE METRO-ERVARING: Twee jongens via metropoortjes in ‘ander universum’ terechtgekomen

MYSTERIEUZE VERDWIJNING IN UTRECHT: Studente beleeft introductiedagen in jaren zeventig

SCHOKKEND: MAN VERDWIJNT IN PARALLEL UNIVERSUM TIJDENS BUNGEEJUMPEN

KLM Boeing 747 Sint Maarten

PLANE PORN

ART: SERGEY VINOGRADOV

MORGAN FREEMAN

THIS IS NOT MORGAN FREEMAN…

Pieter Omtzigt

‘CDA ZONDER PIETER OMTZIGT GEDECIMEERD, PROBEERT NU ZETELS TE SPROKKELEN’

Ruben uit Seahorse Parents

RUBEN (M) IS ZWANGER, THE MOTIONPICTURE

Mona Keijzer

PREMIER MONA KEIJZER (BBB)?

Beatrix van Oranje op de Groene Draeck

RTL ”’NIEUWS”’: FOUT HOUT OP EEN BOOTJE VAN DE ORANJES, STOP DE PERSEN!

Sonja van den Ende

POETINS NUTTIGE NEDERLANDSE IDOOT!

Pieter Omtzigt

PIETER OMTZIGT: ‘BOEK MET CDA IS DICHT’

Pieter Omtzigt

PIETER OMTZIGT HEEFT ‘VEEL MOOIS TE VIEREN’

obesitas

OZEMPIC: AFVALLEN DOOR ZELFMOORD?

TPO Podcast