16 reacties

 1. Waarom aandacht voor dit geestelijk beperkte – en zwaar racistische kind? Laat r toch lekker droogkoken in haar sopje.

  1. Omdat zij niet alleen extreem racistisch is maar ook regelrecht tot geweld oproept.
   Dit Turkse koekoeksgedrocht moet het nederlanderschap worden ontnomen!

 2. Dat kind is overduidelijk volkomen geschift. Jammer dat de huidige gezondheidszorg er heden ten dage zo beroerd voorstaat, anders had een specialist d’r eens onder de loep kunnen leggen. #voervoorpsychiaters

 3. wat een vreselijk type is dat, zeg !  Dat soort types moeten eigenlijk NL uitgeschopt worden .

 4. Minder, minder, minder. Daar wordt je voor kapot gemaakt maar deze turkse racist wordt echt niet aangepakt want vrouw en moslim. Het wordt tijd dat er in dit land een verzetsbeweging komt die dit soort tuig aanpakt, met geweld als het moet want dat is de enige taal die dit soort volk verstaat. Ik ga terug naar Ierland, ik wil niet langer in dit land wonen. 

  1. Gewoon het product van identiteitspolitiek dat in het hele westen is. Je kon erop wachten. Je kan met verhaaltjes mensen de gekste dingen laten doen en geloven, zo zie je maar weer.

 5. Naast de verwarde man is er nu ook de verwarde vrouw. Sluit haar op voor ze echt gevaarlijk wordt.

 6. Jan Dijkgraaf schreef een goed stukje over dat stuk verdriet.
  Grappig is dat een eenvoudige Google op “Groep 8 Marjan de Jong en Juf Arzu” meteen resultaat oplevert. In – wat verwacht je anders – Bos en Lommer, van de open inrichting Amsterdam, en daarvan dan het aarsgat.
  Koekoek Jur Arzu Aslan!

 7. Arzu Aslan ? Wie is dát nu weer ? Vermoedelijk de voor- en achternaam van een Turkse publieke geit ? Voor dat vieze volk zijn nog geen passende woorden bedacht.

 8. Niet om het even maar wie is Arzu Aslan? Zonder google ga ik het niet ontdekken en ik heb besloten dat zo te laten. Iemand die over een verkeersdode zichzelf tracht te verhogen kan niet lager zakken. 

 9. Die Arzu Aslan is een raciste. Wat een monster. Zou uit het beroep van onderwijzeres gezet moeten worden.

 10. Wat ik me af vraag als ze zo van de Nederlandse tradities kotsen, gaat dan naar het land waar je thuis voelt, want ik kots op alle Islam rotzooi.

 11. Aart Staartjes irriteerde me in welke rol dan ook, ligt aan mij, geef ik meteen toe. Bestuurders van brommers onder een afdakje irriteren mij ook. Dat gezegd hebbende, ik had wel respect voor hem en leef mee met zijn familie. Hij had ook zo zijn (bij artiesten gangbare) mening over diversiteit en pluriformiteit. Daarvoor wordt hij dan nu in zijn bek gespuugd door een racistische Turk. Gelukkig dat hij dat niet meer mee krijgt.  

Reacties zijn gesloten.