dinsdag 13 apr 2021 16:36
 

 

Licht getinte ‘tienerjongen’ slaat joggende vrouw (22) in Utrechts park met één vuistslag gebroken neus en oogkas

“Hij snauwt de 22-jarige Utrechtse toe en geeft haar dan ineens een keiharde vuistslag in het gezicht.

De jongen die de vrouw in haar gezicht sloeg heeft een lichte tot licht getinte huidskleur, is waarschijnlijk 16 of 17 jaar oud, rond de 1.70 meter lang en heeft een slank postuur. Verder heeft hij een symmetrisch gezicht, helder bruine ogen en donkerbruin krullend haar. Hij droeg op het moment van de mishandeling een donkere trui.

Het meisje dat de schermutseling begon met haar poging de vrouw te laten struikelen heeft een lichte tot licht getinte huidskleur, wordt geschat op 15 of 16 jaar, heeft een slank postuur en is rond de 1.70 meter. Opvallend was dat ze met een ‘rollende r’ sprak en geen make-up droeg. Verder had ze wenkbrauwen dicht bij haar ogen, een kleine mond en lang steil donkerbruin haar.”

https://www.ad.nl/utrecht/tienerjongen-slaat-hardlopende-utrechtse-22-gebroken-oogkas-en-gebroken-neus~ade6be00/