‘Twan Huys gaat naar Amerika verhuizen, kan Nederland niet meer aan na floppen RTL Late Night’.

“Huys is het volgens het weekblad goed zat hier. “Twan Huys en zijn vrouw Cheryl Franks zouden serieus overwegen om met hun twee kinderen terug te verhuizen naar Amerika.”

De presentator ziet geen rol meer voor zichzelf in het Nederlandse tv-landschap, schrijft de Story. “Insiders weten het zeker: Huys voelt er niets meer voor om vanuit Amsterdam aan zijn televisiecarrière te werken.”

Huys zou terugkeren naar de Verenigde Staten, waar hij zeven jaar gewerkt heeft als correspondent. “Hij zou naar New York willen om daar te gaan werken. Voor kranten, televisiezenders of om wederom een boek te schrijven.”

Dat kan Huys financieel prima dragen, stelt Story, dat wijst op zijn afkoopsom bij RTL. Hij zou in totaal recht hebben op 2,4 miljoen euro. Bovendien heeft hij een overwaarde op zijn woning van 600.000 euro, weet het blad.”

https://www.mediacourant.nl/2019/03/twan-huys-verlaat-nederland-na-floppen-late-night/

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 14 maart 2019
 
 
 
 1. harold schreef:

  Weggejorisd en opgerot.. mooi zo.. na zijn laffe aanval op Daan Roosegaarde werd Twanneke toch al niet meer voor vol aangezien. Kan die leeker in Murica een strakke plasser krijgen van Trump bashen.

 2. Lodewijk schreef:

  Lekker oprotten naar het land van Trump en de weekend stenenleggers. Wat een malloot is het toch.
  Een beetje vent met zo bedrag ga hier in Nederland participeren in de samenleving. Je weet wel met oude mensen een dagje weg. Vrijwillig les geven aan nieuwkomers.
  Gratis papierprikken na een concert om alles weer schoon te krijgen.
  Boodschappen doen voor mensen slecht ter been.
  Participeren inhalige mafketel.
  Maar nee hij rot naar het land van de superkapitalisten waar de bevolking ligt te creperen op straat.

 3. Fliperdeflap schreef:

  @ Lodewijk,
  Hebben ze ui nooit uitgelegd, wat een ‘biefstuksocialist’ is? Nu, dit is er een. En zo lopen er nog heel veel meer, bij ‘de linkse garnituur’.Als je ze dan ook tegen komt, is het voldoende om je middelvinger op te steken en voluit ‘klootzak’ te roepen.

 4. Nick schreef:

  En dit zijn dan de salonsocialisten die ongelimiteerd iedereen in NL verwelkomen t/m isis strijders aan toe maar puntje bij paaltje als ratten het door hun gecreëerde zinkende schip verlaten omdat ze over de ruggen van het volk de zakken gevuld hebben met haatpropaganda, en waar ik helemaal de pest aan begin te krijgen zijn de simpele zielen die hier onvoorwaardelijk achteraan hobbelen terwijl zij geen enkele optie hebben het land te verlaten zoals de door hun heilig verklaarde voorgangers.

 5. karton schreef:

  Hij zal, met zijn “sociale” instelling, zijn tegoed van ruim 2 miljoen euro toch zeker wél aan goede doelen schenken ? Of is ‘t bij deze man als bij heel veel “linkse rakkers” : links lullen, rechts vullen ?

 6. Demon schreef:

  Lekker gaan ja .En zorgen dat je persoonlijke assistent van Hilery word.Nitwit is het ba wat een kwallebak..

 7. Lodewijk schreef:

  Er is mij genoeg uitgelegd fliperdeflap.
  Of het een zogenaamde salonsocialist of salon liberaal, werkt tenslotte voor RTL, zal mij een worst wezen.
  Inhalig eng ventje die met het podium geven van psycho Willem al door de mand was gevallen.

 8. c.kater schreef:

  bye bye en de hartelijke groeten aan Donald Trump

 9. Bart van Zevenslooten schreef:

  Oprotpremie van 2.4 miljoen. Die man wist bij het tekenen van het contract al dat hij het nog geen jaar zou uitzingen. Hij zou toch niet serieus gedacht hebben dat hij met het neukertje van Pechtolt en die hoer van Trump journalistieke topkwaliteit zou gaan leveren? Indien dat wel het geval is, is het echt tijd om de Publieken op de schop te nemen. Wanneer zo iemand kan overleven binnen dat klimaat is het klimaat rot.

 10. Berry Lokbeer schreef:

  Twan Huys is zeer integer en moet blijven! Groet Berry

 11. Jack schreef:

  Twan draagt met de inkomstenbelasting over zijn afkoopsom al een miljoen af aan de staat. Dus voor alle azijnplassers hier: dat is waarschijnlijk (veel) meer dan jullie inje hele leven afdragen.

Reacties zijn gesloten.